Haz

10/06/2022 Cuma günü okulumuz bahçesinde 4.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet çoşkusunu yaşadık.Öğrencilerimize  bundan sonraki eğitim -öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.Sağlıklı mutlu nice günlere diyerek mezunlarımızı uğurluyoruz.

Haz

08/06/2022 tarihinde 3. sınıf öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu yıl sonu gösterilerinde emeği geçen öğretmen ,öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve  özel okulların katılımı ile gerçekleşen "Geleneksel Çocuk Oyunları  Yarışmaları" ile "Fiziksel Etkinlikler Yarışmaları"nda dereceye giren öğrencilerimize  katılım belgeleri ve kupaları 15 Mayıs Pazartesi günü törenle verilmiştir.  İlçemiz 3. Sınıf öğrencileri  arası İFET Yarışmaları ilçe 2.si olan, İlçemiz 2. sınıf öğrencileri arası  İFET yarışmaları İlçe 3. olan, İlçemiz 4. Sınıf öğrencileri arası  Sek Sek Yarışması İlçe  2.si olan,İlçemiz 4. Sınıf öğrencileri arası  Mendil Kapmaca Yarışması İlçe 3. sü olan öğrencilerimiz ile öncelikle emeği geçen Serkan KULAK,Mehmet Ali Erkol ,Didem Aydemir,Azize GÜNDÜZ öğretmenlerimiz olmak üzere diğer emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

May

2021-2022 Eğitim öğretim yılı " Veli Akademileri Projesi"nin  bu seneki 5. eğitimi "Mahremiyet,İhmal ve İstismar"dı. 12 Mayıs  Perşembe günü  saat 13:30 da okulumuz konferans salonunda Psikolog Zülal KÖSEDAĞ tarafından verilen eğitime velilerimiz  büyük ilgi gösterdi.Eğitim sonrası dahi Zülal Hanım velilerimizin yoğun soru yağmuruyla karşılaştı ve çok verimli bir eğitim oldu.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

23 Nisan 2022 Cumartesi günü okulumuz bahçesinde "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Ramazan ayı bereket ayıdır.Ramazan ayı paylaşım ,yardımlaşma ayıdır. Tokun açın halinden anlamasını sağladığı aydır. İhtiyaç sahiplerine yardım elinin uzandığı aydır. Ramazan ayında biz de öğrencilerimizle  ramazan kolileri oluşturduk. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin  beraber hazırladığı ramzan kolilerini Okul Aile Birliğimiz  ve Müdür Yardımcımız Serap DEMİRCİOĞLU ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Şuan 206 ihtiyaç sahibi aileye erzak kolilerimiz ulaşmıştır. Daha da ulaştırılmaya devam edecektir.Yardım sever veli,öğrenci ve emeği geçen öğretmenlerimizin yardımları için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda 1-7 Nisan haftasında kanser hastalığına dikkat çekmek amacıyla 2/J sınıfı öğrencileri olarak pankartlar hazırlanarak şiir ve yazılar okunarak kanser hastalığına karşı farkındalık oluşturulmuştur.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü  nedeniyle 8 Nisan 2022 Cuma Günü  okulumuz  maviye büründü.

Nis

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlkokullar arasında düzenlenen Fiziksel Etkinlik Oyunları Yarışmalarında okulumuzun 3. sınıf öğrencileri arasından oluşturulan takımımız ilçe de 2. olmuştur. Öğrencilerimizi , öğrencilerimizi çalıştıran Serkan KULAK öğretmenimizi  tebrik ediyoruz.Yarışmalara öğrenci seçimi ve desteklerinden ötürü tüm emeği geçen öğretmenlerimizi de kutluyoruz.

Nis

Esenyurt İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlkokullar arasında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Sek Sek Yarışmalarında okulumuzda 4. sınıf öğrencilerimiz arasından oluşturulan takımımız ilçe de 2. olmuştur. Öğrencilerimizi , öğrencilerimizi çalıştıran  Azize GÜNDÜZ ve İlhami GÖKÇÜR  öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Yarışmalara öğrenci seçimi ve desteklerinden ötürü tüm emeği geçen öğretmenlerimizi de kutluyoruz.

Nis

Esenyurt İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlkokullar arasında düzenlenen Fiziksel Etkinlik Oyunları Yarışmalarında okulumuzda 2. sınıf öğrencilerimiz arasından oluşturulan takımımız ilçe de 3. olmuştur. Öğrencilerimizi , öğrencilerimizi çalıştıran Mehmet Ali ERKOL  ve Merve DAĞDELEN öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.Yarışmalara öğrenci seçimi ve desteklerinden ötürü tüm emeği geçen öğretmenlerimizi de kutluyoruz.

Nis

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı İlkokullar arasında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları -Mendil Kapmaca  Yarışmalarında okulumuzda 4. sınıf öğrencilerimiz arasından oluşturulan takımımız ilçe de 3. olmuştur. Öğrencilerimizi , öğrencilerimizi çalıştıran Didem AYDEMİR öğretmenimizi tebrik ediyoruz.Yarışmalara öğrenci seçimi ve desteklerinden ötürü tüm emeği geçen öğretmenlerimizi de kutluyoruz.

Nis

Veli Akademilerimizin 4.Eğitimi olan " Aile İçi İletişim" 30/03/2022 tarihinde saat 13:00 da okulumuzun konferans salonunda gerçekleşmiştir. Psikolog Elif Öztürk ile Gelecek ve Kariyer Uzmanı Büşra ÖZTÜRK'ün gerçekleştirmiş olduğu eğitime velilerimizden yoğun ilgi gelmiştir.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin " Öğretmenler Günü"nü kutluyoruz.

Kas

2021-2022 E4ğitim Öğretim Yılı "Veli Akademileri Projesi" eğitimlerimiz 11/11/2021 Perşembe günü öğretmenimiz Saniye UĞUR'un eğitmenliğinde başladı.