Ara

"Mektep İstanbul"Projesi kapsamında 06/12/2018-07/12/2018 tarihlerinde okulumuzda bulunan yabancı uyruklu öğrencilerimizin velileri yaptıkları  çeşitli yiyecek,giysi vb.şeyler  ile öğrencilerimize kendi kültürlerini tanıttılar. Ayrıca Türk velilerimizde çeşitli yiyeceklerle bu etkinliğe destek verdiler.

Bu tanıtımda emeği geçen tüm velilerimize ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde okul-veli iletişimi sağlayan öğretmenlerimize ve en önemlisi bu etkinlikte çok mutlu olan tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Tüm öğrencilerimize okulumuz rehber öğretmeni Habip YAĞCI tarafından "Sağlıklı Yaşam ve Hastalıklardan Korunmak İçin Neler Yapmalıyız" anlatıldı.Öğrencilerimiz eğlenerek öğrendi.

Kas

Okulumuz öğretmenleri öğretmenler günü kutlamalarında  birlikten güç doğarı bir kez daha hatırlattılar.Birlik ve beraberlğin en güzel yaşanmışlığı okulumuzdaki öğretmenler günü kutlamalarında sergilendi.

Kas

10 Kasım 2018 Cumartesi günü Atamızı andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda 29/10/2018 tarihinde saat 10.00 da büyük bir coşkuyla kutlandı.

May

"O Yıldız Benim" en zeki, en akıllı ,en başarılı,en saygılı,en sportif,en dürst,en yardımsever,en merhametli ,en düzenli,en hoşgörülü,en ahlaklı,en çok kitap okuyan,en adaletli,en temiz,en sorumlu.... haydi bakalım  göster kendini ,al yıldızı seçmelerinde her sınıfın kutusundan çıkan ve sınıfın yıldızı olan öğrencilerimiz 23/05/2018 de Miniatürk gezisi ile ödüllendirildi.

May

Esenyurt Kültür Merkezinde 22/05/2018 tarihinde yapılan yetişkinlere yönelik  okuma-yazma kursları belge törenine Esenyurt Kaymakamı Sayın Ekrem İNCİ Belediye Başkanı Ali Murat ALATEPE katıldı. Okulumuzda da 10 derslikte açılan okuma yazma kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Nis

Okulumuzda 19 gösteri grubunun katılımyla, büyük bir çoşkuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleşmiştir.

Nis

İlçemiz okulları arasında düzenlenen "23 Nisan Benim Bayramım"konulu resim yarışmasında 3-D sınıfı öğrencimiz Hayrünisa DEVELİ ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.