BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI

20/03/2019 Çarşamba günü saat 14.00 da tüm velilerimizi konferans salonumuza bekliyoruz. Veli Akademileri eğitimlerimizin üçüncüsü olan " Bilinçli Teknoloji Kullanımı " eğitimine tüm velilerimiz davetlidir.

Eğitimci olarak Enes ÇELİK gelecektir.   Esenyurt Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Enes ÇELİK 1991 yılında Mersin´in Erdemli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin´de tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalından 2013 yılında mezun oldu. Aile Danışmanlığı ve Eğitimi alanında lisansüstü çalışmalarına devam etmektedir.

Eğitimenizin instegram sayfasından da kendisine ulaşıp sorularınızı sorabilirsiniz.  İnstegram  sayfasına celikenes33 den ulaşabilirsiniz.

Yayın: 19.03.2019 - Güncelleme: 25.03.2021 00:02 - Görüntülenme: 156